Werkmaterieelverzekering | Van de Graaf Assurantien & Advies
16384
page-template-default,page,page-id-16384,page-child,parent-pageid-16245,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Werkmaterieelverzekering

Werkmaterieelverzekering

Waarom een werkmaterieelverzekering?

Werkt u met duur werkmaterieel, zoals mobiele kranen, tractoren, draglines, bulldozers of vorkheftrucks? Dan is uw bedrijfsvoering hier vaak sterk afhankelijk van. De werkmaterieelverzekering biedt u een complete dekking voor schade aan dit werkmaterieel.

 

Cascodekking

U kunt de Cascodekking van de werkmaterieelverzekering afsluiten op uitgebreide of standaardvoorwaarden:

– de uitgebreide dekking is het meest geschikt voor nieuw werkmaterieel
– de standaarddekking is geschikter voor werkmaterieel ouder dan vier jaar

 

Aansprakelijkheidsdekking

De aansprakelijkheidsdekking vergoedt de schade die met of door het verzekerd object is toegebracht aan andere personen of goederen van derden.

 

Schade aan eigen eigendommen

Onder bepaalde voorwaarden is schade aan eigen eigendommen mee te verzekeren, bijvoorbeeld de schade die u met een heftruck aan uw eigen gebouw toebrengt.

 

Verkeersrisico

Onder het verkeersrisico is de aansprakelijkheid gedekt voor schade die voortvloeit uit uw deelname aan het verkeer. De verzekering van dit risico is verplicht gesteld in de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM). De werkmaterieelverzekering voldoet aan alle eisen die de wet stelt.

 

Werkrisico

Onder het werkrisico is de aansprakelijkheid gedekt voor schade die tijdens uw bedrijfswerkzaamheden met of door het werkmateriaal wordt toegebracht.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.