Over ons | Van de Graaf Assurantien & Advies
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Over ons

Over ons

Over belangrijke dingen zou je niet na hoeven denken, de verzekeringsportefeuille is daar een van de top prioriteiten van.

Verzekeren is mensenwerk. Of het nu voor bedrijven, particulieren, instellingen, een VVE of welke organisatie dan ook is. De juiste keuze bij het vaststellen van risico’s en de vertaling daarvan naar een polis die recht doet, vraagt om veel kennis en inzicht. De huidige markt van polisaanbieders is ondoorzichtig en biedt zeker bij directe aanbieders via internet onvoldoende houvast en inzicht of u daadwerkelijk voldoende beschermd bent en bij een calamiteit niet in de problemen komt.

Van de Graaf Assurantiën & Advies hanteert een werkwijze en filosofie die verder gaat en gebaseerd is op een gedegen inventarisatie van risico’s.

Vanuit onze vestiging midden in het Groene Hart brengen wij voor bedrijven, ondernemers, particulieren, etc. risico’s helder in beeld. Wij voeren een gedegen analyse uit en brengen mogelijke risico’s in kaart. Onderwerpen bestaande portefeuilles aan een grondig onderzoek naar juistheid, is die polis echt wel nodig of heeft de tijd het achterhaald. Is er sprake van onderverzekering of door verandering van omstandigheden sprake van oververzekering? Pas nadat wij uw profiel volledig in kaart gebracht hebben gaan wij met u om de tafel om in samenspraak met u tot een eindconclusie en een advies te komen waarvan u zeker weet dat u in de toekomst nooit onverwacht in de problemen zult komen.

Oriënteren, adviseren, bemiddelen en nazorg.

Dat zijn de stappen die wij gewend zijn op het moment dat wij voor een cliënt aan de slag gaan. Met tijdens elke fase een heldere rapportering. Een klip en klaar overzicht van kosten en honorering, zodat u op elk moment weet waar u aan toe bent. En ook op elk moment kan bepalen of u uw belangen door ons laat behartigen. Nazorg is bij Van de Graaf een belangrijk onderdeel van onze filosofie. Ook nadat u klant bij ons bent geworden blijven wij u begeleiden met onze dienstverlening.

Samenwerken zorgt voor optimale resultaten

Om voor u tot een optimaal resultaat te komen en een pakket samen te stellen dat uitgebalanceerd is en ook financieel perfect aansluit hebben wij zoveel mogelijk informatie nodig. Hoe is uw persoonlijke of samenlevingssituatie, hoe is uw inkomens- en arbeidssituatie. Beschikt u over een testament. Wij besteden samen met u alle aandacht aan uw situatie om maatwerk te kunnen leveren. Hebt u schade? Meld het ons meteen. Zijn er veranderingen in uw persoonlijke situatie? Laat het ons weten zodat wij u meteen kunnen adviseren welke stappen er ondernomen dienen te worden.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.