Oldtimerverzekering | Van de Graaf Assurantien & Advies
16427
page-template-default,page,page-id-16427,page-child,parent-pageid-16412,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Oldtimerverzekering

Oldtimerverzekering

U bent de trotse eigenaar van een oldtimer. Idealiter krijgt u nooit schade aan uw klassieker. Als u toch schade heeft dan is het fijn als de oldtimer goed verzekerd is. Goede voorwaarden zorgen ervoor dat u kosteloos snel weer in uw auto kunt rijden.

 

Bij een oldtimerverzekering kunt u kiezen uit 3 verschillende dekkingen:

 

WA-dekking

U bent verzekerd tegen schade die met uw oldtimer wordt aangebracht aan anderen waarvoor u als eigenaar van de oldtimer wettelijk aansprakelijk bent. U bent in Nederland wettelijk verplicht minimaal een WA-dekking te hebben voor uw oldtimer.

 

WA + beperkt casco

Naast de WA-dekking bent u met deze verzekering ook gedekt tegen schade aan uw oldtimer. De dekking geldt niet voor alle schadevormen. De schade waarvoor de verzekering dekking biedt is vastgelegd in de polisvoorwaarden.

 

WA + volledig casco

Een andere naam voor deze dekking is de allrisk(oldtimer)verzekering. Dit is de meest uitgebreide verzekering, er is dekking tegen bijna alle vormen van schade aan de oldtimer.

 

Om zeker te zijn dat uw verzekering die zaken dekt die voor u belangrijk zijn geven wij u graag vrijblijvend advies.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.