Garageverzekering | Van de Graaf Assurantien & Advies
16720
page-template-default,page,page-id-16720,page-child,parent-pageid-16245,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Garageverzekering

Garageverzekering

Garageverzekeringen sluiten aan bij het risico van een garagebedrijf. De kosten van een schade kunnen hoog oplopen als u niet een speciale garageverzekering heeft afgesloten. Als een van uw auto’s betrokken raakt bij een aanrijding of als u een dure auto van een klant beschadigt. Of als een klant of een medewerker letsel oploopt. De Garageverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van deze risico’s.

 

Preventie

Goede preventiemaatregelen zorgen ervoor dat uw bedrijf veiliger wordt voor uw medewerkers en uw klanten. Een bijkomend voordeel is dat de kans op schade sterk afneemt. Onze adviseurs ondersteunen en begeleiden u en geven u een passend advies.

 

Dekking

Ieder garagebedrijf loopt andere risico’s. In onze pakketpolis bepaalt u zelf de dekking voor uw Garageverzekering:

  • Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven(AVB): Schade die u of uw medewerker veroorzaakt aan een ander of aan de spullen van iemand anders als u daarvoor aansprakelijk bent.
  • Dekking voor schade aan voertuigen van klanten: Schade aan auto’s die uw klanten aan uw bedrijf hebben toevertrouwd voor reparatie of onderhoud.
  • Aansprakelijkheidsverzekering voor motorrijtuigen (WAM): Een WA-verzekering is voor iedere eigenaar van een auto wettelijk verplicht. Met de autoverzekering voldoet u aan deze wettelijke verplichting.
  • Rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen: Juridische hulp bij het verhalen van schade aan uw bedrijfsauto’s. Maar ook bij juridische geschillen over andere kwesties, zoals aankoop, onderhoud of reparatie.
  • Cascodekking: Schade aan uw eigen voertuigen en voertuigen die u verkoopt namens een fabrikant of importeur (consignatie).
Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.