Zorgverzekering | Van de Graaf Assurantien & Advies
16506
page-template-default,page,page-id-16506,page-child,parent-pageid-16495,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Zorgverzekering

Zorgverzekering

In Nederland is het wettelijk verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Hoewel er uitzonderingen op de regel zijn, is het alleen op 1 januari mogelijk om van zorgverzekering te wisselen. Bent u niet tevreden over uw zorgverzekering? Of wilt u weten of er betere opties voor u zijn? Onze medewerkers helpen u graag met het vergelijken en afsluiten van een zorgverzekering. U kunt bij de grootste en beste verzekeraars korting krijgen door middel van collectiviteiten.

 

Benieuwd hoe dit werkt? Vraag het onze medewerkers!

 

Zorgverzekering 2017

In de periode november-december kunt u uw zorgverzekering wijzigen. Het is belangrijk dat u een goede inschatting maakt van de zorg die u volgend jaar nodig heeft en uw zorgverzekering daarop laat aansluiten.

 

Vul bij het contactformulier uw NAW gegevens in en wij zullen in de periode november-december contact met u opnemen en u adviseren over uw zorgverzekering. Zo weet u zeker dat u in 2016 een passende zorgverzekering heeft.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.