Evenementenverzekering | Van de Graaf Assurantien & Advies
16353
page-template-default,page,page-id-16353,page-child,parent-pageid-16245,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Evenementenverzekering

Evenementenverzekering

comprar cialis em portugal

Bij het organiseren van een evenement loopt u altijd financiële risico’s. Dit geldt voor grote maar ook voor kleine evenementen. Met een evenementenverzekering kunt u deze risico’s afdekken. U kunt vele soorten evenementen verzekeren met de evenementenverzekering.

 

Voorbeelden van evenementen die u kunt verzekeren met de evenementenverzekering:

  • een congres
  • een dansfestival
  • een beurs
  • een dag voor zakelijke relaties

 

U kunt dus zowel kleine als grote evenementen verzekeren. Naarmate het evenement groter wordt groeit ook de complexiteit van de verzekering.

 

Doorlopende evenementenverzekering

Het is goed mogelijk dat jaarlijkse meerdere evenementen organiseert, wellicht is het organiseren van evenementen wel (onderdeel van) uw bedrijfsactiviteit. Dan is het goed mogelijk dat een doorlopende evenementenverzekering de juiste oplossing voor u is. Dit kan goedkoper zijn dan het afsluiten van losse evenementenverzekering, daarnaast scheelt het een hoop geregel.

 

Aansprakelijkheidsdekking

Het is mogelijk dat u als organisator aansprakelijk gesteld wordt voor schade. De evenementenverzekering geeft dekking voor aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel van personen en voor schade aan zaken. Wanneer het om zaken onder opzicht gaat, denk aan ingehuurd meubilair, kunt de cascodekking nemen.

 

Onkostendekking

U bent standaard verzekerd voor onkosten die u voor het evenement heeft betaald en/of eventueel nog verschuldigd bent aan een partij.

 

Deze dekking geldt wanneer er buiten de wil van de organisator om zich omstandigheden voordoen die ertoe leiden dat het evenement wordt onderbroken, uitgesteld, voortijdig beëindigd of afgelast. Wij adviseren iedere evenementenorganisator deze dekking op te nemen in de evenementenverzekering.

 

Ongevallendekking

Met deze verzekering bent u gedekt tegen letsel of overlijden als gevolg van bijvoorbeeld de organisator, de medewerkers en met name genoemde bezoekers. Bij overlijden is de dekking een vast bedrag, bij letsel is de uitkering afhankelijk van de mate van blijvende invaliditeit.

 

Cascodekking

Met een cascodekking is de organsiator gedekt tegen schade en / verlies van zaken waarvoor de organisatie verantwoordelijk is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het podium of de feesttent.

 

Extreme weersinvloedendekking

Met deze verzekering worden de kosten gedekt in geval van afgelasting of uitstel van een evenement als gevolg van extreme weersinvloeden tijdens de dekkingsperiode. Deze dekking is alleen mogelijk indien de onkostendekking op in de polis is opgenomen.

 

Regenverzekering

Wanneer uw evenement regengevoelig is dan kan de regenverzekering een oplossing zijn. Kleinere evenementen die regengevoelig zijn kunnen gedekt worden.

 

Geldverzekering

Het verlies van geld dat eigendom is van de organisator, of waarvoor de organisator verantwoordelijk is, door toedoen van diefstal, inbraak of afpersing met geweld en brand wordt gedekt met de geldverzekering.

 

Ook schade veroorzaakt door vervalst geld en verlies van geld en roerende zaken van personen die bij het evenement betrokken zijn, is gedekt in deze evenementenverzekering. Deze dekking is geldig tijdens verblijf op de locatie van het evenement, het vervoer, het verblijf bij een bankinstelling of verzekeringnemer.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.