Verhaalrechtsbijstandverzekering | Van de Graaf Assurantien & Advies
16448
page-template-default,page,page-id-16448,page-child,parent-pageid-16412,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Verhaalrechtsbijstandverzekering

Verhaalrechtsbijstandverzekering

Een autoverzekering kunt u aanvullend verzekeren met een verhaalrechtsbijstandverzekering.

 

Wat krijg U vergoed bij een verhaalrechtsbijstandverzekering?

Als u een verhaalrechtsbijstandverzekering afsluit dan krijgt u juridische hulp om schade te verhalen. Zo krijgt u hulp om te bewijzen dat de tegenpartij aansprakelijk is voor de veroorzaakte schade. Met deze aanvulling krijgt u de kosten van deskundigen en getuigen vergoed. Maar ook kosten voor de rechtbank en een advocaat. Stelt u zich voor dat een andere bestuurder u tijdens een autorit aanrijdt. Dan kunt u schade aan uw auto en eventuele letselschade verhalen op de verzekeraar van de tegenpartij.

U kunt juridische hulp krijgen om te bewijzen dat de tegenpartij schuldig is. Een deskundige berekent de totale kosten voor de aangerichte schade. Dit gaat om zowel letselschade als schade aan uw auto. Maar ook eventuele bijkomende schades als inkomensverlies door tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid.

 

Hoe krijgt u in meer situaties rechtsbijstand vergoed?

Met een verhaalrechtsbijstandverzekering heeft u alleen recht op juridische hulp om schade te verhalen. U kunt er ook voor kiezen om andere aanvullende verzekeringen af te sluiten. Dan krijgt u in meer situaties rechtshulp vergoed.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.