Inboedelverzekering | Van de Graaf Assurantien & Advies
16485
page-template-default,page,page-id-16485,page-child,parent-pageid-16479,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Inboedelverzekering

Inboedelverzekering

De inboedelverzekering verzekert uw huisraad tegen de meest voorkomende schades als brand, ontploffing, bliksem inslag, lekkage, diefstal en inbraak. De waarde van uw inboedel kan worden vastgesteld door middel van een inboedelwaardemeter. Gebruikmaking van deze meter geeft u de garantie dat verzekeraars zich niet zullen beroepen op onderverzekering.

 

U kunt de waarde ook vaststellen door middel van een optelling van alle zaken die u bezit. Het risico is dan echter dat u zaken vergeet, waardoor de verzekerde som te laag is. Dit kan bij schade het gevolg hebben dat u niet de volledige schade krijgt vergoed. Op eigen kosten aangebrachte verbeteringen in een huurwoning kunnen als huurdersbelang in de inboedelverzekering worden opgenomen. U kunt hierbij denken aan gestuukte muren, een houten of plavuizenvloer of verbeteringen in de keuken of badkamer.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.