Van de Graaf Assurantien | Jouw eerste autoverzekering
17049
page,page-id-17049,page-child,parent-pageid-17024,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Jouw eerste autoverzekering

Foto jouw eerste autoverzekering

Jouw eerste autoverzekering (VKG)

VKG introduceert: ‘Jouw eerste autoverzekering’ aan een beperkte groep adviseurs en jawel daar is Van de Graaf Assurantiën er 1 van. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Voor jonge automobilisten die weinig rijervaring hebben, is het verzekeren van een auto een kostbare zaak. De belangrijkste reden hiervoor is dat jongere automobilisten maar een klein deel van de Nederlandse automobilisten uitmaken, maar dat zij relatief veel schades veroorzaken. Toch zijn er ook veel jonge bestuurders met een goed rijgedrag en weinig schades. Juist voor deze groep bestuurders heeft het volmachtkantoor VKG (waar wij mee samenwerken) de prima betaalbare ‘Jouw eerste autoverzekering’ ontwikkeld.

 

Hoe werkt ‘Jouw eerste autoverzekering’?

Een jongere die de ‘Jouw eerste autoverzekering’ afsluit, betaalt vanaf het begin een zeer lage premie. Als de bestuurder zich netjes aan de maximum snelheid houdt, blijft de premie laag. Als er te snel wordt gereden wordt de premie verhoogd. De jongere profiteert dus bij aanvang van de verzekering al meteen van een zeer lage premie! De verzekerde ontvangt bij de start een GPS Tracker (de minimic®), die eenvoudig door de klant zelf kan worden aangesloten op de OBD-aansluiting in de auto. Een ODB aansluiting is aanwezig in alle auto’s vanaf bouwjaar 1994. Het apparaat toetst de gereden snelheid aan de toegestane snelheid. Telkens als de minimic® constateert dat de bestuurder sneller rijdt dan is toegestaan wordt dit geregistreerd. Dagelijks krijgen zowel de bestuurder als de verzekeraar een e-mail met de geregistreerde snelheidsovertredingen. Elke registratie resulteert in een opslag op de premie voor de volgende maand. De opslag loopt op tot maximaal 100%. Geen overtreding betekent dat de premie laag blijft. De lage premie blijft als de bestuurder zich aan de snelheid houdt. De bestuurder wordt dus beloond voor verantwoord rijgedrag.

 

App: 24/7 auto traceren

Via de kosteloze app ‘MyFMS’ kan de verzekeringnemer 24/7 zien waar de auto zich bevindt en of de auto rijdt of stilstaat. Dat is handig als de auto is uitgeleend of als de jongere bijvoorbeeld niet meer weet waar de auto is geparkeerd. Behalve de app kan verzekerde ook inloggen op www.myfms.nl. Op deze site zijn alle ritgegevens te bekijken, te downloaden en te printen.

 

Doelgroep

‘Jouw eerste autoverzekering’ is ontwikkeld voor jonge autobezitters, die bereid zijn zich aan de snelheid te houden en dat te laten controleren. In ruil daarvoor ontvangen zij een veel lagere premie. Jouw eerste autoverzekering is af te sluiten voor personen tot en met 24 jaar.

Brochure
Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.